Locuri de Munca Rovideo

Job Rovideo.net

Pe aceasta pagina vei gasi Locurile de Munca si Voluntariat disponibile pe site-ul Rovideo.net


Voluntariat pe Rovideo

Curator de continut

Curator de continut este o persoana care cauta in mediul online continut video de calitate si care primeste angajament mare din parte utilizatorilor. Termenul pentru acest tip de continut este ''Viral''. Odata gasit se descarca si apoi se urca pe rovideo.net.

Surse unde poti cura continut

https://www.facebook.com/watch/?from=bookmark

https://news.google.com/?hl=ro&gl=RO&ceid=RO:ro

https://www.reddit.com/

https://alltop.com/

https://www.instagram.com/

https://medium.com/

https://www.pinterest.com

https://vidinterest.tv/trending-video

https://huzzaz.com

Cateva conditii la postarea continutului pe rovideo.net gasit pe sursele de mai sus.

1. Video trebuie sa fie HD sau minim 480p

2. Video postat pe Rovideo trebuia sa aiba titlul in Limba Romana

3. Unde se poate video trebuie sa aiba subtitrare in Limba Romana. Pentru video de pe youtube vezi un tutorial aici https://www.roforum.net/threads/cum-descarci-subtitratea-la-video-de-pe-youtube.6934/


Social Manager

Social Media Manager va administra marketingul și publicitatea socială a companiei. Administrarea include, dar nu se limitează la:

Planificarea deliberată și stabilirea obiectivelor

Dezvoltarea conștientizării mărcii și a reputației online

Management de conținut

SEO (optimizarea motorului de căutare) și generarea traficului de intrare

Cultivarea conducătorilor și a vânzărilor

Social Media Manager este un individ extrem de motivat, creativ, cu experiență și pasiune pentru conectarea cu clienții actuali și viitori. Această pasiune vine prin faptul că se angajează zilnic cu clienții, cu scopul final de a transforma fanii în clienți.

Conducerea și participarea comunității (atât online cât și offline) sunt parte integrantă a succesului unui Social Media Manager. O componentă esențială este comunicarea mărcii companiei într-un mod pozitiv, autentic, ceea ce va atrage cumpărătorii moderni, hiper-conectați.

Managerul social media are un rol esențial în gestionarea activelor companiei legate de conținut. Cel mai important factor de căutare din Google este conținutul relevant (conținutul care servește solicitanților are nevoie cel mai bine). Este clar că gestionarea conținutului ar trebui să facă parte din Descrierea postului Managerului Social Media Manager.

Responsabilitățile de gestionare a conținutului includ:

Administrați crearea și publicarea de conținut relevant, original, de înaltă calitate.

Identificați și îmbunătățiți aspectele dezvoltării organizaționale care ar îmbunătăți conținutul (adică: formarea angajaților, recunoașterea și recompensele pentru participarea la organizarea de marketing și revizuirea online a companiei).

Creați un program regulat de publicare.

Folosiți instrumentele potrivite pentru a vă gestiona conținutul.

Implementați un calendar editorial de conținut pentru a gestiona conținutul și a planifica anumite campanii de marketing în timp util.

Promovați conținutul prin publicitate socială.

Această poziție este salariată pe zi cu beneficii. Titlurile specifice și / sau atribuțiile pentru această poziție pot include, de asemenea:

Manager de marketing digital

Manager de marketing pentru conținut

Manager de experiență client

Manager de comunitate

Responsabilitățile Managerului Social Media

Prima responsabilitate a managerului social media este dezvoltarea și implementarea unui plan de marketing social media. Planul de marketing va include următoarele componente și ar trebui revizuit nu mai puțin de o dată la 90 de zile.

1. Dezvoltarea mărcilor

"De ce" este motivul pentru care clienții cumpără. Un mesaj excelent "de ce cumperi aici" este unic pentru compania ta, este susținut de fapte (premii, numere, politici în magazin) și răspunde "Ce-i în mine pentru mine?" Pentru cumpărător.

2. Identificați clienții vizați

Produsul dvs. nu poate fi toate lucrurile pentru toți oamenii. Până când acceptați ideea că trebuie să vă mențineți atenția pe piață, veți întări capacitatea afacerii dvs. de a crește.

Explorați acest exercițiu pentru a identifica clienții vizați:

Sunt sigur că ați spus acest lucru o dată sau de două ori în anii dvs. de afaceri: "Știi, dacă am avea încă zece clienți la fel ca ei, viața ar fi grozavă!" Notați circumstanțele și atributele acelor tipuri de clienți.

Odată ce ați aflat mai multe despre cine doriți să ajungeți, puteți utiliza datele pentru a-ți viza mesajul. Facebook este de neprețuit pentru a explora publicul interesat de produsul sau serviciul dvs.

3. Stabiliți obiective clare

Toate planurile de marketing includ obiective definite, realiste. Nu este suficient să spui că "vezi" rezultatele. Rezultatele dvs. trebuie să fie legate de scopurile și obiectivele dvs. Nu veți ști niciodată ROI fără stabilirea obiectivelor și a strategiei.

În stabilirea obiectivelor, este important să identificăm ce provocări afectează afacerea. Aceste 5 sunt cele mai frecvente:

Traficul site-urilor insuficiente și / sau vizitatorii insuficienți

Conștientizarea slabă a mărcii

Declinul reținerii clienților

Slabă reputație online

Vânzări lente

4. Designul vizual și strategia de dezvoltare web

Conținutul vizual are un efect de durată asupra spectatorului. Brandul dvs. vizual trebuie să fie coerent. Fie că este vorba de actualizările de stare, de paginile dvs. de destinație sau de anunțurile dvs. Facebook, ceea ce aude publicul este ceea ce își vor aminti. Asigurați-vă că este convingător și obține punctul de peste.

Dezvoltarea web savvy este crucială pentru succesul dvs. în marketingul de conținut. Trebuie să păstrați un hub pentru conținutul pe care clienții și prospectele pot vizita pentru a afla mai multe despre produsele și serviciile dvs. și unde motoarele de căutare se pot accesa cu crawlere pentru a acorda mai multă autoritate.

5. Strategia de conținut solid

Una dintre întrebările cele mai frecvente pe care le am este: "Cum știu ce să post pe pagina noastră?" Pentru a afla răspunsul la această întrebare, trebuie să aveți o idee solidă despre cine sunteți marca și cine clienții vizați sunt.

Ce este cu compania dvs. care o face unică ... face ca oamenii să vrea să cumpere de la dvs.? Răspundeți la această întrebare în detaliu.

Descrieți clienții vizați. Care sunt interesele, preocupările și problemele acestora? Cum îi puteți ajuta să vină la o decizie de cumpărare cu conținutul pe care îl publicați?

Nu uitați de fanii care nu sunt în piață. Ce le poți oferi să-ți facă timp interesant?

6. Strategia de promovare

Este esențial să vă dezvoltați continuu baza de fani și să vă promovați conținutul. Social media este acum plătit să joace.

Publicitatea socială este un instrument foarte valoros pentru a vă auzi mesajul. Cu toate acestea, anunțurile sociale (Facebook) nu arată ca anunțurile cu care vă cunoașteți. Ele diferă în ceea ce privește conținutul, plasarea și direcționarea ... și atunci când sunt făcute corect, ele sunt primite mult mai vesel.

Cea mai bună modalitate de a vă crește pagina Facebook este de a utiliza anunțuri Facebook. Un buget mic, cu imagini alese cu grijă și copie de anunțuri (cu un apel clar la acțiune), va spori plăcile, va îmbunătăți angajamentul și va genera potențialii clienți.

7. Strategia de angajament

Managerul social media ar trebui să asculte, să răspundă, să pună întrebări și să vă angajeze publicul. Trebuie să aveți o atenție deosebită cu privire la modul în care acesta răspunde la potențialii organici (care nu sunt plătiți) care apar în secțiunea de comentarii a postărilor dvs.

Oamenii vor pune întrebări și uneori vor să se angajeze într-o vânzare. Managerul Social Media trebuie să aibă cunoștințe și experiență în procesul de vânzări pentru a răspunde corect.

Dacă un lider pune o întrebare, răspundeți-l și continuați-l cu o întrebare înapoi pentru a vă angaja mai departe, orientându-l eventual către o pagină de afișare a produsului, un formular de înscriere sau o întâlnire.

Folosiți anunțurile de pe Facebook pentru a vă promova conținutul și pentru a vă spori acoperirea publicului. Pe măsură ce pagina dvs. crește și conținutul dvs. este văzut mai des în Newsfeeds, veți găsi mai ușor să implicați fanii și să creați aceste relații.

8. Strategia de conversie

Cu strategiile de creștere și implicare, serviciul Social Media Manager are rolul de a converti fanii în clienți, iar planul dvs. de marketing ar trebui să contureze pașii necesari.

Formele mai avansate de marketing Facebook utilizează anunțuri Facebook, publicul personalizat și pagini de destinație atractive. Asigurați-vă că includeți un apel la acțiune și un formular de plumb pe pagina dvs. de destinație, pentru a vă asigura că conducătorul dvs. are o cale de cumpărare (iar Managerul social media are o modalitate de a continua).

Am constatat că majoritatea companiilor au nevoie de sfaturi și sprijin prin strategia de conversie. Kruse Control oferă consultanță clienților cu privire la modalitățile de a obține rezultate mai rapide, care să fie mai eficiente din punct de vedere al costurilor și mai aliniate la obiectivele de afaceri. Mă bucur să explorez opțiunile dacă ai nevoie de îndrumare.

9. Măsurați și analizați pentru a stabili ROI

Va trebui să determinați indicatorii cheie ai performanței (KPI) care contează cel mai mult pentru afacerea dvs. Iată topul celor 8 KPI-uri pe care le folosim la Kruse Control pentru a determina rentabilitatea investiției:

Creșterea publicului

Profilul publicului

Participarea la public

Conținutul atinge

Angajarea după tipul de conținut

Oportunitati

Rata de răspuns și calitatea

Feedback negativ

Obligațiile esențiale ale Managerului Social Media

Gestionați campaniile de marketing social media și activitățile de zi cu zi, inclusiv:

Dezvoltați subiecte relevante de conținut pentru a ajunge la clienții vizați de companie.

Creați, curatați și gestionați conținutul publicat (imagini, video și scris).

Monitorizați, ascultați și răspundeți utilizatorilor într-un mod "Social", în timp ce cultivați potențialii clienți și vânzări.

Desfășurați promovarea online și deschideți un flux pentru cross-promoții.

Dezvoltați și extindeți eforturile comunitare și / sau influențate de mobilizare.

Supravegheați designul (cum ar fi: acoperirea cronologică Facebook, profilul de profil, miniaturile, anunțurile, paginile de destinație, profilul Twitter, blogul etc.).

Proiectați, creați și gestionați promoțiile și campaniile de anunțuri sociale.

Gestionați eforturile în construirea de recenzii online și reputație. Monitorizați recenziile online și răspundeți la fiecare recenzie.

Analizați valorile-cheie și strategia de optimizare după cum este necesar.

Compilați rapoarte pentru rezultate de administrare (ROI).

Deveniți un avocat pentru companie în spațiile sociale, participând la dialoguri și răspunzând la întrebări acolo unde este cazul.

Demonstrați capacitatea de a cartografia un plan de marketing complet. Strategii de deplasare dovedite prin teste și metrici.

Dezvoltați elemente organizaționale pentru a implementa un proces proactiv pentru capturarea recenziilor online fericite și loiale.

Monitorizați tendințele în uneltele, aplicațiile, canalele, designul și strategia social media.

Implementați educația continuă pentru a rămâne extrem de eficientă.

Identificați amenințările și oportunitățile din conținutul generat de utilizatori din jurul companiei. Raportați amenințări notabile la adresa managementului adecvat.

Analizați campaniile și traduceți date anecdotice sau calitative în recomandări și planuri de revizuire a campaniilor sociale, marketingului de conținut, campaniilor de publicitate socială și SEO.

Monitorizați reperele eficiente (cele mai bune practici) pentru măsurarea impactului campaniilor media sociale. Analizați, examinați și raportați eficiența campaniilor, în scopul maximizării rezultatelor.

Calificări și experiență

Are cunoștințe și experiență în principiile marketingului tradițional. Gradul de marketing este binevenit, dar nu este necesar cu o experiență relevantă de lucru.

Demonstrează creativitatea și imersia documentată în mediile sociale. (Dați link-uri către profiluri ca exemple).

Proficient în teoria și aplicația de marketing al conținutului.

Experimentați aprovizionarea și gestionarea dezvoltării și publicării conținutului.

Expune abilitatea de a sari de la partea creativă a marketingului la cea analitică, capabilă să demonstreze de ce ideile lor sunt analitic sigure.

Afișează cunoștințe aprofundate și înțelegerea platformelor sociale media, participanții lor (Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Pinterest etc.) și modul în care fiecare platformă poate fi implementată în diferite scenarii.

Menține excelența abilităților de scriere și lingvistică.

Savurează o cunoaștere activă a ecosistemului de bloguri relevant pentru domeniul companiei.

Afișează capacitatea de a comunica eficient informațiile și ideile în format scris și video.

Depășește construirea și menținerea relațiilor de vânzări online și offline.

Practică gestionarea timpului superior.

Este un jucător de echipă cu încrederea de a prelua conducerea și de a ghida alți angajați când este necesar. (adică: dezvoltarea conținutului, crearea și editarea conținutului și gestionarea reputației online).

Evidențiază o înțelegere tehnică evidentă și poate ridica rapid noi instrumente.

Menține cunoștințele de lucru ale principiilor SEO, inclusiv cercetarea cu cuvinte cheie și Google Analytics. Foarte bine informat în principiile "Căutare și socială".

Demonstrează tehnicile câștigătoare ale Serviciului de asistență socială, cum ar fi empatia, răbdarea, advocacy și rezolvarea conflictelor.

Are o mare capacitate de a identifica eventualele situații negative sau de criză și de a aplica principii de soluționare a conflictelor pentru a atenua problemele.


Agent vanzari- cu sau fara experienta

Candidatul ideal:

- bune abilitati de comunicare, ambitie, perseverenta

- motivatie puternica pentru realizari financiare semnificative

- aspect placut si ingrijit

- studii medii sau superioare

- abilitati de comunicare si relationare

- disponibilitate pentru munca de teren

Responsabilitati:

- promovarea ofertelor companiei, mentinerea relatiilor cu clientii, intocmirea si prezentarea de oferte clientilor, crearea unui portofoliu propriu de clienti , intermedieraea tranzactiilor, strangerea de fonduri.

Ce oferim?

-Comision progresiv in functie de performante

-Instruire de start și sprijin pe tot parcursul evolutiei tale in agentie.

-Sprijin pentru a-ti atinge propriile obiective de invatare.

-Mediu de lucru dinamic, diversitate in munca.

-Oportunitatea de a face parte dintr-o echipa.

-Bonusuri de performanţa in functie de rezultate.

Formular de Contact